Om oss

Sommarrestaurang Pavis ligger i en byggnad från 1800-talet som tillsammans med det senare byggda tornet utgör landmärken på Högholmens strand i Kristinestad. Från verandan som byggdes på 1980-talet syns husets historia, och du kan sitta bland olika nyanser av blått och njuta av havsutsikten, båtarna, skärgården samt känna av den historiska atmosfären. Vår underbara villa är redan en upplevelse i sig. Kom och njut av en läcker måltid, en uppfriskande drink och tillbringa hela kvällen här.
Vi erbjuder rustik mat i en avspänd miljö!

Henri och Johanna

Företagarparet bakom Pavis

Henri och Johanna blev företagarna bakom Pavis på grund av sin kärlek till god mat. De ville föra fram de bästa sidorna av den vackra platsen. Deras råvaror är lokala delikatesser: Hereford-köttet produceras på mindre än 50 kilometers avstånd och grönsakerna är alltid i säsong och närproducerade. Fisken är alltid färsk och kommer från lokala fiskare och producenter.
Rustika och avslappnade måltider i en underbar miljö och på ett ansvarsfullt sätt. ”För oss är smaken det viktigaste. Maten är mör och rustik, och smaken ska vara lika fantastisk som vyerna”, säger paret.

Ansvarsfullhet

Pavis föredrar lokala råvaror och strävar efter att undvika svinn.