Kesäravintola Pavis ja vastuullisuus

Kesäravintola Pavis kiinnittää huomiota myös vastuullisuuteen toiminnassaan. Olemme kesken sekä STF (Sustainable Travel Finland) että Green Key-sertifikaattien hakuprosessia.
 STF-ohjelmassa noudatetaan 7 askeleen kestävän matkailun kehittämispolkua. Jokaiseen askeleeseen liittyy tietyt kriteerit, joiden täyttymistä tarkastellaan.

Toimintamme ei ylitä luonnon kantokykyä, vaan turvaa osaltaan hyvän elämän mahdollisuudet ja puhtaan toimintaympäristön säilymisen alueellamme. Ilmoitamme heti, kun olemme läpäisseet hakuprosessin ja ansainneet tämän sertifikaatin, sen eteen teemme kovin töitä koko ajan.

Green Key -sertifikaattia varten toimintamme tullaan auditoimaan kesän 2022 aikana. Green Key on maailman johtava matkailualan ympäristömerkki. Green Key-sertifikaatti kertoo, että kohde on ympäristövastuullisuuden edelläkävijä, sillä sertifikaatti ylittää lain ja säädösten perustason. Green Key-kohde on sitoutunut tekemään vuodesta toiseen enemmän pienentääkseen toimintansa ympäristövaikutuksia.

Green Key -merkin saanut yritys on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen sekä toimintansa ympäristörasituksen pienentämiseen. Merkki perustuu matkailu- ja majoitusalalle suunniteltuihin taloudellisiin, sosiokulttuurisiin ja ympäristökriteereihin, joiden noudattamiseen ja seurannan raportointiin myös Pavis on sitoutunut.

ResQ App

Pyrimme välttämään hävikkiä

Pyrimme välttämään hävikkiä ja myymme päivältä ylijääneen ruoan ResQ Club -sovelluksen kautta. Tästä lisää myöhemmin! 

Ajankohtaista

Kesällä tapahtuu paljon, katso ajankohtaiset tapahtumat täältä!